Ledenvergadering d.d. Woensdag 26 februari 2020

Tijdens deze ledenvergadering was er ook een bestuursverkiezing, hierbij werd er afscheid genomen van 3 bestuursleden.

Marilyn Kram heeft 3 jaar de functie van penningmeester vervult, vanwege haar drukke werkzaamheden en haar verhuizing was de functie niet te combineren.

Hans Folbert heeft na ruim 10 jaar een bestuursfunctie te hebben volbracht besloten om een stapje terug te doen, Hans heeft zich vele jaren ingezet voor het organiseren van de jaarlijkse beurs en om deze te vullen met standhouders.

Voorzitter Arjan Pas heeft na 14 jaar besloten om zijn functie te beëindigen, zoals hij zelf zegt “de olie dient eens te worden ververst”.

Arjan zal zich nog blijven inzetten tot het organiseren van de altijd geslaagde alternatieve Elfstedentocht en de Futtersrit.

Marilyn, Hans en Arjan namens alle leden nogmaals bedankt voor alles wat jullie de afgelopen jaren hebben gedaan voor VOC t’ Oale Kreng.

Tijdens de vergadering is Anne Groote verkozen tot voorzitter, en zijn Hans Folbert de 2e en Gijs Vos verkozen als nieuwe bestuursleden.

Ook zo'n mooie website?

Studio G98 heeft deze website gemaakt. Ook Interesse in onze diensten? Wanneer je aangeeft dat je via ’t Oale Kreng komt, óf hieronder je mailadres achterlaat, heb je recht op een tegoedbon van € 50,00

Laat hier je mailadres achter en claim je tegoedbon van € 50,00