Officieel in gebruik de nieuwe website.

On Air.

Donderdag 16-07-2020  een (zieken) bezoekje gebracht wat vooraf al met zijn vrouw Dianne was afgesproken aan oud voorzitter Arjan Pas, deze Topper (mag echt met een hoofdletter) tobt de laatste maanden met gezondheid problemen zoals hij zelf zegt ze hebben mij een kickstarter aan mijn been geplaatst maar Arjan die oldtimers wat jij in de schuur hebt staan hadden destijds nog alleen maar trappers kerel.

 Na een bakkie leut Arjan maar eens verteld wat de reden van mijn bezoek was, en dat hij officieel de nieuwe website van ’t Oale Kreng in werking mag stellen hij was hiervan zoals wij hem allen kennen van onder de indruk.

Klokslag half 9 heeft Arjan met een handeling op de pc de website officieel in werking gesteld, hierna Arjan bedankt voor zijn inzet en hem als dank hiervoor op gepaste afstand elleboogje een bos bloemen overhandigd.

Topper wij als leden van ’t Oale Kreng bedanken jou nogmaals voor alles wat jij voor de club hebt gedaan.

Namens het bestuur.

Gijs Vos

Ook zo'n mooie website?

Studio G98 heeft deze website gemaakt. Ook Interesse in onze diensten? Wanneer je aangeeft dat je via ’t Oale Kreng komt, óf hieronder je mailadres achterlaat, heb je recht op een tegoedbon van € 50,00

Laat hier je mailadres achter en claim je tegoedbon van € 50,00